Pagalbinis darbuotojas

  • 2024-04-25
  • 18 m.
  • Mažeikiai

Trumpas prisistatymas

Asmeninė informacija
Vardas Pavardė: Deimantas Rubinas
Gimimo data: 2005-08-07
Adresas: Mažeikiai-Pavenčių g.21
Telefono numeris: 862101754
Išsilavinimas: Mažeikių Merkelio Račkausko gimnazija 12klasė.
El. paštas: Dimarubinas@gmail.com
Kalbos: Gimtoji kalba- lietuvių. Anglų kalba - kalbu laisvai.
Nors neturiu oficialios darbo patirties, esu jsitikinęs, kad mano nepaprastas noras mokytis, ryžtas, entuziazmas ir atsakingumas leis man tapti vertingu jūsų komandos nariu.
Mano stipriosios pusės:
* Bendravimo igūdžiai: Dirbdamas animatoriumi atradau savyje gebėjimą užmegzti ryši su jvairiais zmonėmis, kurti pozityvia atmosfera
* Savanoriška veikla: Ne karta savanoriavau jvairiuose renginiuose. Tai patobulino komandinio darbo, laiko planavimo igūdžius.
* Greitas mokymasis: Gebu greitai įsisąvinti naujas žinias. Esu atviras naujiems išsūkiams ir visada pasiruošes mokytis.
* Darbštumas ir paslaugumas: Nuo pat mažens esu darbštus ir paslaugus. Visada esu pasiruošęs imtis jvairių uzduočių ir stengiuosi jas atlikti kuo geriau, esu sąžiningas.
* Fizinis aktyvumas: Visa gyvenima aktyviai sportuoju (krepšinis, futbolas), todėl esu fiziskai stiprus ir ištvermingas. Nepabijau jokio fizinio darbo.
* Entuziazmas ir ryžtas: Esu kupinas energijos ir noro tobulėti bei augti kaip asmenybė.
* Gebėjimas dirbti su kompiuteriu: moku naudotis pagrindinėmis kompiuterinėmis programomis ir galiu greitai jsisavinti naujas technologijas.
Be minėtų savybių, turiu B kategorijos vairuotojo
pažymėjimą, tai pat pasižymiu ir išskirtiniu kūrybiškumu. Esu tas žmogus, kuris ieško nestandartinių sprendimų ir nebijo pasiūlyti naujų įdejų. Esu pasiryžęs sunkiai dirbti, pelnyti kolegų pasitikėjimą ir prisidėti prie jūsų įmonės sekmės savo kūrybiškumu ir inovatyviu mąstymu. Šiuo metu galečiau pradėti dirbti tik vakaro pusėje dėl mokyklos, esu 12 klasėje. Tačiau nuo birželio pabaigos bučiau pasiruošęs įsitraukti j darbą pilnu tempu ir idėti visas pastangas. Tikiu, kad mano įgūdžiai ir asmeninės savybės leis man greitai jsilieti j jūsų komanda ir tapti vertingu jūsų įmonės nariu.
Dėkoju už Jūsų laiką ir dėmesį. Tikiuosi sulaukti Jūsų teigiamo atsakymo.
Pagarbiai, Deimantas Rubinas.

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.