Be pavadinimo 1

  • 2014-01-22
  • 32 m.
  • Vilnius

Trumpas prisistatymas

Po mokyklos baigimo, išvykau studijuoti ir dirbti į Italiją. Taip įgijau vertingų bendravimo su užsieniečiais įgūdžių, išmokau italų kalbą ir susipažinau su jų kultūros įpatumais. Esu komunikabili, žingeidi ir atsakinga, noriu tobulėti ir greitai mokausi. Moku spręsti konfliktines situacijas, vadovauti nedideliam žmonių kolektyvui.
Šiuo metu esu Lietuvos Edukologijos Universiteto pirmo kurso studentė ištęstinėse studijose. Lengvai galiu derinti studijas su darbu, kadangi mokausi sesijiniu būdu, t.y. paskaitos vyksta du kartus į metus po dvi savaites.
Lengvai prisitaikau naujoje aplinkoje, niekada negailiu šypsenų kitiems. Turiu daug padavėjos- barmenės patirties, tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Laisvai šneku anglų, italų ir rusų kalbomis. Mano vienas didžiausių pliusų yra tas, kad niekada nebijau pasiūlyti savo sumanymų ir visada išklausau kitų. Esu atsakinga ir rimtai žiūriu į darbą. Visada viskam, ko imuosi, atiduodu save 110%.

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.