Martyno Glovickio CV

  • 2013-09-09
  • 40 m.
  • Alytus, Anykščiai, Birštonas, Biržai, Druskininkai, Ignalina, Kaunas, Kėdainiai, Klaipėda, Lazdijai, Marijampolė, Molėtai, Neringa, Palanga, Rokiškis, Tauragė, Trakai, Ukmergė, Utena, Vilnius

Trumpas prisistatymas

Esu 29 metų vaikinas, vidurinėje mokykloje mokęsis sustiprintos dailės programą, baigęs Vilniaus pedagoginio universiteto muzikos specialybės bakalaurą. Esu įgijęs vadybos bei meno ir kultūros vadybos sričių žinių taip pat studijavęs bosinės gitaros specialybę Vilniaus kolegijoje. Esu pasiekęs pažymėtinų rezultatų. Turiu vertingos patirties renginių vedime bei organizavime, taip pat patirties kalbant viešai ir televizijoje - tiesioginiame eteryje, radijo stotyse, dirbu laisvai samdomu fotografu.
Gerai moku anglų kalbą. Puikiai moku dirbti kompiuteriu, turiu B kategorijos vairuotojo pažymėjimą ir jau 11 metus vairuoju. Neturiu bendravimo problemų, moku dirbti vienas ir komandoje. Gebu spręsti problemas. Būtų įdomu bei naudinga darbdaviui ir man panaudoti mano galimybes bei įgūdžius.

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.