Laborantė_Elžbieta

  • 2019-03-05
  • 29 m.
  • Kaunas, Trakai, Vilnius

Trumpas prisistatymas

Draugiška asmenybė, turinti gebėjimų rasti bendrą kalbą su skirtingos tautybės žmonėmis. Asmuo, siekiantis savo tikslų. Kaip skautų lyderė, išmokau daug dalykų, taip pat skautai suformavo mano dabartinius bruožus. Universitetai taip pat prisidėjo prie mano charakterio formavimo: padėjo rasti gyvenimo kryptį, kurią noriu eiti toliau. Ši kryptis yra biotechnologija ir mikrobiologija. Todėl dabar galiu drąsiai pasakyti, kad noriu susieti savo ateitį su pasirinktomis kryptimis
Esu įgijus biotechnologijos bakaluro išsilavinimą Vytauto Didžiojo Universitete ir šiuo metu studijuoju II pakopos studijose medicininės chemijos programą siekiant įgyti fizinių mokslų magistro laipsnį Lietuvos Sveikatos Mokslų ir Kauno Technologijų Universitetuose (dabar esu 2 kurso studentė, paskutinį semestrą modulių neturiu, tik baigiamasis darbas). Manau, kad studijų metu gautos teorinės žinios ir atlikta praktika kitose įmonėse, turiu pakankamai gerų galimybių prisidėti prie Jūsų įmonės komandos.
Manau, kad mano asmeninės savybės, tokios kaip kruopštumas, atsakingumas ir darbštumas bei kiti įgūdžiai puikiai tiktų šiai darbo pozicijai.
Gerai dirbu kompiuteriu, ypač su MicrosoftOffice paketu. Laisvai bendrauju keliomis užsienio kalbomis. Kalbu ir rašau rusiškai, angliškai bei lenkiškai. Tikiu, kad tokie išugdyti įgūdžiai kaip gebėjimas greitai orientuotis situacijoje bei kalbų mokėjimas, padės efektyviai atlikti darbo užduotis bei siekti nustatytų tikslų

Kiti darbuotojai

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.