Dietistas

  • 2019-07-02
  • 26 m.
  • Klaipėda

Trumpas prisistatymas

Esu 21 metų, įgijau aukštajį išsilavinimą 2019 m, specialybė - dietistė. Esu draugiška,komunikabili,mėgstu bendrauti su žmonėmis,punktuali, pareiginga. Esu pasiruošusi dirbti,stengtis ir tobulėti.
Greitai mokausi. Galiu puikiai susikalbėti anglų kalba, rusų kalbą suprantu, tačiau dar trūksta gebėjimų puikiai susikalbėti. Turiu patirties pardavimo, aptarnavimo srityje. Yra tekę dirbti su kasa. Visada stengiuosi kuo geriau atlikti savo darbą. Esu atsakinga ir sažininga,dėl to niekada nekilo problemų. Taip pat esu energinga, aktyvi,niekada nesėdinti vienoje vietoje ir ieškanti naujų iššūkių. Laisvalaikiu sportuoju, užsiimu aktyvia veikla, propaguoju sveiką gyvenimo būdą. Ieškau TIK ilgalaikio darbo, žinoma pirmenybę teikiu darbo pasiūlymui, kuris atitiktų įgytą specialybę, tačiau esu atvira ir kitiems darbo pasiūlymams.

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.