Atvira visiems darbams, prioritetas - dieninis penkių dienų grafikas.

  • 2019-10-17
  • 24 m.
  • Kaunas

Trumpas prisistatymas

Sveiki, man yra 19 metų. Neseniai baigiau vidurinę mokyklą, tęsiu mokslus profesinėje kvalifikacijoje, konditerijoje. Darbo patirties neturiu, tai būtų pirmasis mano darbas, bet nuo ko nors pradėti juk reikia visiems. Esu atsakinga, komunikabili, galiu pasirodyti drovi iš pradžių, tačiau kai susipažįstu su darbu ir išmanau savo sritį - galiu tapti labai nebloga specialiste. Mėgstu iššūkius, su jais nesunkiai susitvarkau, nes gebu rasti kompromisą tarp įmonės ir kliento. Jaučiu didelę atsakomybę už kiekvieną darbą, todėl dirbu itin kruopščiai. Nesudėtingai susikalbu anglų kalba. Mokykla dirbti išleidžia, todėl dėl to problemų nekils, visą laiką ir jėgas skirsiu Jums.
Patogiausia būtų jei susisiektumėte SMS žinute, arba elektroniniu paštu, nes į skambučius ne visada galiu atsakyti. El.paštas : blazaityte15@gmail.com
Ačiū.

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.