Administracija, švietimas

  • 2020-05-26
  • 30 m.
  • Vilnius

Trumpas prisistatymas

Esu Toma Vaišvilaitė, šiuo metu aktyviai ieškau darbo pilnu etatu. Apie mano darbo patirtį galite pasiskaityti prisegtame CV, jei norėsite, galiu atsiųsti CV anglų kalba bei rekomendacijas iš ankstesnių darboviečių.
Pastaruosius pusantrų metų gyvenau Kanadoje, ten vykau su programa Working holiday, pasibaigus vizai grįžau į Lietuvą ir noriu po truputį įsikurti čia, todėl ieškau darbo, kuriame jausčiausi komandos dalimi, būčiau vertinama kaip darbuotoja, o mano patirtis ir asmeninės savybės įsipaišytų darbo aplinkoje.
Turiu nemažai patirties klientų aptarnavime (pradedant padavėja/barista ir baigiant paskutiniąja pozicija – vadovo asistente) tiek Lietuvoje, tiek užsienyje (Kipre, Kanadoje). Dirbti su žmonėmis man vienas malonumas, pagal specialybę esu muzikos pedagogė, bet ši veikla kol kas lieka hobiu. Tačiau išmoktas ir įgytas žinias studijose puikiai gebu pritaikyti ir darbe su klientais – pamatyti kiekvieną ir atrasti būdą kaip prie kiekvieno prieiti. Esu mandagi, punktuali ir atsakinga, pavestas užduotis visuomet atlieku laiku. Tuo pačiu turiu paminėti, kad esu imli naujai informacijai, greitai mokausi, o įgytas žinias gebu pritaikyti darbe. Noriu tobulėti įvairiose srityse, todėl ieškau darbo, kuriame galėčiau tobulėti ir išmokti kažką naujo.
Darbe tikiuosi draugiškų, paslaugių ir pagelbėti pasiruošusių kolegų bei vadovo, kuris būtų autoritetas ir į kurį komandos nariai lygiuotųsi.
Pageidaujamas atlygis – nuo 750 eur į rankas (neto) arba nuo 1200 eur ant popieriaus (bruto).
Tikiuosi, kad sudominau ir greitu metu susisieksime! Esu pasiekiama tiek telefonu, tiek elektroniniu paštu, o jei netyčia nepakelčiau ragelio, būtinai jums perskambinsiu!

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.