Padalinio vadovas, vadybininkas, administratorius

  • 2020-09-21
  • 38 m.
  • Šiauliai

Trumpas prisistatymas

Turiu aukštąjį universitetinį išsilavinimą. Daugiau nei 11 metų gyvenau ir dirbau Jungtinėje Karalystėje - Londone, tad laisvai bendrauju anglų kalba (žodžiu ir raštu). Didžioji mano darbo patirtis yra įgyta klientų aptarnavimo srityje - dirbau restorano vadove, ryšių su klientais koordinatore, administratore. Dirbant restoranuose viena svarbiausių pareigų buvo darbuotojų mokymas ir priežiūra, komunikacija su restorano svečiais, rezervacijų priežiūra bei valdymas, bendradarbiavimas ir ryšių su viešbučiais kūrimas bei restorano nuoma privačių/įmonių vakarėliams/renginiams, socialinių tinklų administravimas.

Paskutinius porą metų dirbau administratore įmonėje teikiančioje administravimo paslaugas stambioms korporacijoms - bankams, draudimo kompanijoms, tarptautinėms teisės firmoms ir pan. Tai buvo darbas reikalaujantis greitos reakcijos, tikslumo, gebėjimo organizuoti, valdyti didelius informacijos srautus bei bendrauti su skirtingais žmonėmis.

Manau mano vadovavimo, klientų aptarnavimo ir administracinio darbo patirtis būtų lengvai pritaikoma ir naudinga daugelyje sričių.

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.