Konsultantė,pardavėja

  • 2023-11-12
  • 36 m.
  • Panevėžys

Trumpas prisistatymas

Turiu patirties pardavimų bei bendravimo su klientais srityse, išsiaiškinant kliento poreikius ir pasiūlant reikiamą prekę, kuri juos atitiktų. Turiu patirties konsultuojant klientus renkantis kosmetikos, parfumerijos, plaukų priežiūros bei juvelyrines prekes. Taip pat turiu darbo patirties fejerverkų prekyboje. Įgijau patirties rūbų prekyboje, rūbų lankstyme, ženklinant prekes, bei išdėliojant jas salėje. Dirbu kompiuteriu, MS World, Excel, Power Point, nuotraukų redagavimo Paint.net, prekių paieškos sistemos programomis.
Esu tikra, kad mano praktinė patirtis pardavimų srityje, bei asmeninės savybės, tokios kaip iniciatyvumas, komunikabilumas, sugebėjimas greitai įsisavinti žinias, atsakingumas, gali būti sėkmingai panaudotos Jūsų kompanijoje siekiant jos tikslų įgyvendinimo.
Tikiuosi, kad mano kandidatūra Jus sudomino ir maloniai laukiu Jūsų atsakymo. Mielai susitikčiau su Jumis Jums patogiu metu.

Pagarbiai
Deimantė Saldatovaitė

Kiti darbuotojai

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.