Padalinio vadovė, projektų vadovė, administratorė. Norisi būti naudingu komandos nariu, savo idėjomis ir kompetencija papildyti įstaigos/įmonės plėtrą, funkcionalumą. Taip pat noriu džiaugtis organizacijos geru mikroklimatu ir fizine darbo aplinka.

  • 2022-01-20
  • 39 m.
  • Šiauliai

Trumpas prisistatymas

Esu 36 metų. Baigiau Šiaulių universitete „Lietuvių filologijos ir ryšių su visuomene“ bakalauro studijas. Dabartinius šešerius metus dirbau VšĮ Išmanioji mokykla Šiaulių padalinio vadove. Kuravau, administravau šios vaikų neformaliojo švietimo įstaigos veiklas: nuo dokumentų raštvedybos iki viešųjų ryšių, taip pat edukacijų, vaikų gimtadienių, stovyklų organizavimo, vedimo, bendravimo su kitų įstaigų atstovais dėl bendradarbiavimo galimybių. Kasdien dirbau Microsoft Office programinio paketo, nuotraukų redagavimo programomis, rengiau, registravau, sisteminau įvairius dokumentus, sutartis, efektyviai bendravau darbo klausimais telefonu ir tiesiogiai su žmonėmis. Valdžiau įstaigos socialinio tinklo „Facebook“, el. pašto paskyras, „Mokinių registro“, „KTPRR“, buhalterinės apskaitos sistemos svetaines („Rivilė“, „Itax“). Esu komunikabili, atsakinga, darbšti ir konkreti asmenybė. Siekiu geriausių rezultatų ne kiekybės, o kokybės atžvilgiu. Nuolat tobulėju, įgyju naujų žinių. Galiu dirbti savarankiškai ir komandoje. Patinka keliauti, dalyvauti edukacijose, dekoruoti, organizuoti staigmenas, skaityti knygas ir klausyti audioknygas.

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.