Biologė, turiu patirties apgyvendimo paslaugų sektoriuje

  • 2023-04-26
  • 23 m.
  • Klaipėda

Trumpas prisistatymas

Esu biologijos ir jūros biotechnologijos bakalauro studijas baigusi mergina, turinti daug patirties dirbant laboratorijoje bei lauko praktikoje. Esu darbšti bei atsakinga, greitai mokausi ir gebu lanksčiai prisiderinti, ieškoti sprendimų įvairiose situacijose.
Moku atidžiai sekti duotus nurodymus ir dirbti remiantis protokolais bei metodikomis. Puikiai moku anglų kalbą, esu atlikusi pusės metų postudijinę praktiką ne pelno siekiančioje organizacijoje, Graikijoje, kur prisidėjau prie mokslinio tyrimo apie mikroplastiko ir makroplastiko kaupimąsi paplūdimių smėlyje, dalyvavau diskusijose apie jūrų aplinkosaugą. Taip pat esu dirbusi su sužeistų ruonių reabilitacija bei priežiūra Lietuvos jūrų muziejuje. Turiu patirties dirbant apgyvendinimo paslaugų sektoriuje kambarine. Ateityje planuoju tęsti mokslinę karjerą aplinkosaugos srityje.
Norėčiau gauti galimybę pritaikyti savo turimas mokslines bei praktines žinias darbo vietoje, tobulėti dirbant savarankiškai bei komandoje.

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.