Pardavėja-konsultantė, kambarinė, asistentė, auklė, padavėja, pardavėja-kasininkė, skrajučių platintoja, sezoninis darbas, valytoja

  • 2014-05-08
  • 30 m.
  • Vilnius

Trumpas prisistatymas

Visada buvau kruopšti ir pareiginga, moku bendrauti su žmonėmis , esu komunikabili, todėl ilgą laiką užsiiminėjau fotografija ir kaip savanorė, ir už pinigus.Tad esu imli naujovėms, permainoms, moku prisitaikyti prie aplinkos ir bendrauti su įvairaus amžiaus žmonėmis, dirbti greitai ir kokybiškai. Greitai mokausi, pavestas užduotis atlieku kruopščiai ir stengiuosi siekti geriausio rezultato, siekiu užsibrėžto tikslo. Vertinu sąžiningą, organizuotą bei draugišką kolektyvą.Planavimo, organizavimo, sprendimų priėmimo įgūdžiai. Moku dirbti su kompiuterinėmis technologijomis. Kaip minėjau, esu pareiginga, atsakinga, tvarkinga, patinka kokybiškai atliekamas darbas, iššūkiai. Tad vasaros laikotarpiui ar ilgiau norėčiau įsidarbinti viešbučiuose, parduotuvėse, kavinėse, baruose. Galiu prižiūrėti vaikus.

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.