Turbūt tinkamiausia darbuotoja

  • 2024-09-19
  • Panevėžys

Trumpas prisistatymas

Sveiki, rašau Jums norėdama dirbti iš namų šioje ar panašioje pareigybėje, tai būtų verslo kontaktų ir ryšių plėtojimas bei palaikymas, delikačios derybos, kitos panašios funkcijos. Pagal jos aprašymą, manau, tikrai galima sėkmingai ir nemažai atlikti dirbant per nuotolį, tad maloniai lauksiu jūsų pasiūlymų.

Vertinu dėmesingą ir dalykišką bendravimą telefonu / raštu su įvairaus amžiaus žmonėmis. Galiu rasti netradicinių požiūrių, kompromisų, variantų, kurie naudingi darbdaviui.

Sugebu rasti trečią variantą iš dviejų galimų, moku saugoti paslaptis, duomenis, savo ir kitų konfidencialumą. Su svečiais ir klientais bendrauju lietuvių ir rusų k., kitos užsienio kalbos raštu.

Visada ieškau pažangesnių dalykų, aptinku ir analizuoju technines bei kitas klaidas, tobulinu komunikacinius ir darbo metodus. Verčiu raštu iš / į užsienio kalbas (estų, latvių, rusų, lenkų, suomių, danų, slovakų), redaguoju turinį.

Esu laisvai samdoma specialistė, turinti įdomios kūrybinio-analitinio darbo (8 m. korespondentės, 5 m. administratorės, vadybininkės, korektorės, 2 m. tv žinių laidos redaktorės-reporterės, korektorės) patirties.

Galiu rasti netradicinių požiūrių, abiejų pusių savigarbą išsaugančių kompromisų, variantų, kurie bus naudingi kolektyvui.

Su Canva sukuriu logotipus gaminiams, paslaugoms, renginiams bei reklaminę medžiagą tinklalapiui.

Kiti darbuotojai

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.