Administravimas / Finansai

  • 2024-09-24
  • 49 m.
  • Panevėžys

Trumpas prisistatymas

Esu atsakinga, greitai prisitaikau naujoje aplinkoje, nebijau iššūkių, iniciatyvi, gebu dirbti tiek savarankiškai, tiek komandoje, gebu greitai analizuoti ir įsisavinti naują informaciją. Stipri vidinė motyvacija profesionaliai dirbti atliekamą darbą stiprina orientaciją į rezultatą. Lanksčiai reaguoju į pokyčius, turiu potencialo mokytis bei tobulėti.
Jau įgytos darbo patirties dėka gebu tiksliai atlikti nurodytas užduotis, esu aktyvi, imli, ieškanti ir gebanti rasti sprendimus.
Gebėjimas išgryninti problemą, pateikti sprendimus, siekimas bendrų tikslų, pagalba kolegoms, gebėjimas dirbti sudėtingose ir netradicinėse situacijose, tai savybės kurias esu įgijusi ir kurios man padėtų siekti karjeros.
Darbui reikalingi gebėjimai - lyderiavimas, iniciatyvumas, empatiškumas, optimizmas, mokymasis, bei mano asmeninės savybės, tvarkingumas, kūrybiškumas, motyvacija tobulėti, įgyti darbe, dalyvaujant projektuose, įvairiuose mokymuose bei seminaruose, būtų naudojamos vykdant kasdienius darbus – su kolegomis siekiant įmonės tikslų, sekant taisykles ir suteikiant aukščiausią vertę klientams.

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.