Mano CV

  • 2024-05-23
  • 20 m.
  • Klaipėda

Trumpas prisistatymas

Motyvacija – Esu jaunas, motyvuotas, potencialus, atsakingai į darbą žiūrintis, žmogus. Gebu išsakyti savo nuomonę bei moku komunikuoti su įvairaus amžiaus asmenimis.
Išsilavinimas – Esu įgijęs vidurinį išsilavinimą ir planuoju studijuoti nuo š.m. rugsėjo.
Patirtis – Esu dirbęs rūbų parduotuvėje „H&M“ bei Klaipėdos viešbutyje „Aurora Hotel Klaipeda“. Taigi, komunikacija – ne kliūtis. Moku pagarbiai bei maloniai bendrauti su klientais, personalo vadovais ir kt. asmenimis. Prireikus pagalbos, visuomet padedu kaip tik galiu geriausiai, nes į darbą žiūriu rimtai ir jis man nebus naujas išbandymas.
Asmeninės savybės – Kaip ir minėjau anksčiau, moku bendrauti su žmonėmis bei vertinu draugišką, organizuotą kolektyvą. Noriai išmokstu naujų dalykų, esu žingeidus. Sau iškeltus tikslus – stengiuosi pasiekti. Taip pat moku dirbti su komanda ir individualiai. Apibendrinant, mano svarbiausios savybės yra: pareigingumas, atsakingumas, tvarkingumas, nuoširdumas, sąžiningumas.
Kalbos – gimtoji lietuvių kalba, anglų kalba.

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.