Apskaitininkės

  • 2024-06-07
  • 29 m.
  • Elektrėnai, Trakai, Vievis

Trumpas prisistatymas

Gerbiamas skaitytojau
Pradėsiu nuo to, jog tik ką baigiau buhalterines srities apskaitininkės profesiją. Esu išbandžiusi ne vieną sritį ir pagaliau jaučiu, jog atradau save. Visus mokymosi metus buvau labai susidomėjusi šia sritimi, atsakingai mokiausi ir mokymuisi skyriau gana daug laiko. Esu be galo motyvuota ir laiminga, jog pagaliau galiu ieškoti kur galėčiau pritaikyti savo išmoktus įgūdžius ir toliau tobulėti šioje srityje.

Nuo 2014 metų dirbau BOEN Lietuva įmonėje, kurioje dėl savo darbštumo ir sąžiningumo buvau pastebėta ir gavau galimybę pasirinkti kokiame ceche noriu dirbti. Būdama motinystės atostogose baigiau siuvimo kursus ir įgijau siuvėjos specialybę, moku atsakingai paskirstyti savo laiką ir tikslingai judėti link savo tikslo. Laikui bėgant supratau, jog siuvimą norėčiau turėti kaip savo hobi, esu kruopšti ir kūrybinga, dažnai siuvu tačiau jaučiu, kad mėgstu tai daryti laisvalaikiu atėjus įkvėpimui.

Buhalterinėje apskaitos srityje įgavau patirties su šiomis programomis B1 ir STEKAS, puikiai dirbu su B1 programa. Taip pat savo laisvalaikiu domėjausi RIVILE programa.

Esu be galo motyvuota ir tvirtai galiu pareikšti, jog tapusi jūsų komandos nare - nenusivilsite ir pastebėsite mano rezultatus ir greitą tobulėjimą gan greitai. Lauksiu jūsų skambučio, jog galėtume suderinti susitikimo laiką.

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.