Grafikos dizaineris

  • 2024-06-12
  • 27 m.
  • Vilnius

Trumpas prisistatymas

Esu grafikos dizainerė su 5+ metų patirtimi. Man įdomu dirbti su įvairaus pobūdžio dizaino darbais, tiek skaitmeniniai erdvei skirtais baneriais, socialinės medijos vizualais, tinklelio kūrimu, taip pat man ne svetima ir puikiai išmanau spaudos technologijos reikalavimus ruošiant dizainus spaudai. Daugiausiai patirties turiu būtent kuriant ir maketuojant įvairioms reklaminėms kampanijoms vizualus, reklaminius banerius, socialinės medijos turinį klientams.
Per darbo patirtį išsiūgždiau stiprų suvokimą apie prekės ženklo vizualinio identiteto svarbą bei jo holistinį vystimą skirtingose medijose. Kartu su buvusia dizaino komandą glaustai dirbau prie vizualinio identiteto projektų tokių kaip, Hobiverse, Prokuratūros kampanijos pranesktiesa.lt. Turiu įgudžius dirbant su Adobe programomis: Photoshop, Illustrator, In Design, After Effects. Puikiai valdau naujausius dizaino ir DI įrankius tokius, kaip Canva ir Midjourney.

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.