Trumpas prisistatymas

Peržiūrėję mano CV rasite detalesnės informacijos apie mano darbo patirtį, ir tikiu, kad mano patirtis,įgūdžiai bei asmeninės savybės yra tai, ko jūs tikitės iš naujo komandos nario.

Esu pasiekęs nemažai teigiamų rezultatų ir turiu daug igūdžių IT srityje. Turiu IT diplomus ir kompiuterinės technikos inžinieriaus kvalifikaciją. Dirbau IT inžinierių (Maxima, Kompiuteriu spektras, HTS,Nsoft,ATEA,Thermofisher Scintific ir MTM ) IT vadibininkų bei programuotojų.Turiu patirties Help Deske (1st line ir 2nd line). Baigiau programavimo kursus Baltic Academy (pilnas Front End ir JAVA junior). Domiuosi pažangiausiomis ir naujausiomis technologijomis, nes IT specialybėje nėra ribų tobulėti ir mokytis. Pretenduoju į šią specialybę, nes labai patinka kurti,bendrauti su žmonėmis,man IT yra gyvenimas ir darbas, mėgstu tobulinti ir vystyti naujus projektus ir manau man tai gerai sekasi.
Mielai lauksiu Jūsų skambučio, kad susitikę, galėtume detaliai aptarti mano galimybes tapti Jūsų komandos nariu.

Pagarbiai,
Konstantinas Kvedorėlis

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.