Administratorė

  • 2024-09-10
  • 41 m.
  • Telšiai

Trumpas prisistatymas

Išsilavinimas-Aukštasis(neuniversitetinis)/vadybos ir verslo administravimo profesinis kvalifikacinis bakalauras-kvalifikacija buhalterė.Administratorės
patirties turiu daugiau nei 7 metus (statybų sektoriuje). Daugiau nei 20 metų dirbu su Microsoft, Adobe programa. Išsamus sutarčių , įstatymų nagrinėjimas, laiškų atsakymų formulavimas,viešųjų pirkimo stebėjimas, dokumentacijos pateikimas CVPP sistemoje. Darbų paskirstymas, nedarbingumo pateikimas sodros sistemoje.Atlyginimų, atostoginių, atleidimų sužiūrėjimas. Audito atstovavimas pagal ISO programą. ISO dokumentacijos tvarkymas. Darbuotojų sveikatos ir saugos dokumentacijos sužiūrėjimas, paruošimas. Periodinio vidinio mokymų organizavimas. Renginių, išvykų organizavimas. Svečių priėmimas.
Esu Komunikabili, sąžininga, žingeidi, pareiginga, atkakli. Stengiuosi daryti bei išmokti tai kas pavedama. Kūrybinga ir nuolat ieškanti naujų žinių savo tikslams pasiekti. Bendraujanti su žmonėmis ir mokanti juos išklausyti.

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.