Menotyrininkas, teatrologas, meno vadybininkas, meno edukatorius

  • 2024-10-21
  • 25 m.
  • Nenurodyta

Trumpas prisistatymas

Išsilavinimas - Kauno rajono meno mokykla, dailės skyrius (2015); Menų istorija, medijų ir kritikos bakalauras (VDU, 2022); Teatrologijos ir scenos menų vadybos magistras (VDU, 2024);
Patirtis - Tekstų rašymas ("Kauno diena", "Nemunas"); Edukacinio paketo ruošimas (NKDT spektakliui "Kauno asamblėja"); Socialinių tinklų ir meno krypties priežiūra internetinėje parduotuvėje "LKAVA shop".

Taip pat esu atlikęs praktiką "Forum Cinemas", "Kaunas 2022". Studijų metu daugiausia dėmesio skyriau geriems akademiniams pasiekimams, esu nuovokus, atkreipiantis dėmesį į detales, siekiantis kokybės, bendraujantis su žmonėmis, mėgstantis meną, kultūrą. Šiuo metu esu sukaupęs mažai praktikos žinių, tačiau tai atperka mano siekis išmokti ko nors naujo ir siekti geriausio rezultato. Tikiuosi pritaikyti turimas teorines žinias įvairiausiems praktiniams darbams.

Kiti darbuotojai

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.