Be pavadinimo 1

  • 2016-04-06
  • 45 m.
  • Vilnius

Trumpas prisistatymas

Sveiki, be jokios abejonės esu stipri dinamiška asmenybė, pasižyminti ištverme, gebanti formuoti ir palaikyti gerus santykius. 3 metus dirbau judesių koordinatore. 1998m. "Aušros" mokykloje - darželyje lavinau modeliukų sceninius judesius. Turiu patirties verslumo klausimais, bendradarbiaujant su vadovais, pramogų ir laisvalaikio atstovais. Artimų ir nuoširdžių santykių kūrimas su klientais, bendros kalbos suradimas ir, tuo pačiu, išlaisvintas savo norų ir poreikių reiškimas padėdavo jiems įveikti abejones ir priimti sprendimą. Rengiau reklaminius, apibendrinančius gaminių aprašymus, stiprinančius prekinių ženklų "Oriflame", "Avon", "Premier" "augimą", pritraukiant klientus produkcijos pardavimui ( pati esu išbandžiusi ir "tvirtu pagrindu" galinti deklaruoti ir neabejotinai teigti, kad tik jos išbandymo metu galima pasiekti stulbinamų rezultatų. Tai neg. jūros mineralais ištobulinta linija "PREMIER", kurios dėka jau po keletos naudojimų sugrąžinama veidui reikiama ir norima sveikos, gležnos, mineralų prisotintos odos išvaizda. Gan greitai išnykstančios neigiamos aplinkos sugeneruotos žymės, pastebimai prapuolančios raukšlytės. Pati nelabai mėgstu imti tai, kas dar neišbandyta ir kelia abejonių, ar netgi tai, ko kiti niekaip negali užsidirbti, bet labai jau nori, todėl "iškrato" savo spintas, prisiuva roželę, kad net išsižioja, tada visiems iškalbingai pademonstruoja, kad tai yra neįperkama,
ir bet kas to nevilkės, nes drabužio kokybė, deja, priklauso tik nuo statuso, kurį užimi visuomenėje, kuri nekelia abejonių, kuri jau skiria pigumą nuo naudos, tik dar vis niekaip negali jo atsisakyti, kuris yra humaniškas ir kultūriškai įtaigus tai pačiai visuomenei, kuriai jau priklauso... nes spintų motyvacija iškėlė iki nepigios visuomenės aukštumų, todėl ir man jau atsirado, "išsprogusios burnos" tikslo siekimas. Veiksmingų procesų įgyvendinimas, tinkamų galimybių ir priemonių taikymas, iniciatyvos rodymas, bendradarbiaujant su šios srities finansų valdymo specialistais, leido užtikrinti tikslų įgyvendinimo sėkmingą perspektyvą. Finansinių reikalų reguliavimas ir vertinimas leisdavo numatyti teisingą lėšų paskirstymą realios kokybės plėtrai. Tokiu būdu buvo sumažinta potenciali galimybė neracionaliam investavimui. Tinkamai sugebėčiau vesti derybas, aktyviai bendrauti, ne tik siekti optimalių rezultatų, profesionaliai ir draugiškai komunikuoti, bet ir parinkti tinkamiausius sprendimus, išanalizuoti klientų poreikiams tinkamiausius sprendimus. Esu labai punktuali. Lengvai, protingai įvertinu ir priimu naujoves ir iššūkius.

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.