I.M. Gyvenimo aprašymas

  • 2013-10-18
  • 31 m.
  • Vilnius

Trumpas prisistatymas

Šiuo metu esu Vilniaus kolegijos Verslo vadybos fakulteto įstaigų administravimo specialybės akivaizdinio skyriaus antro kurso studentė. Nežiūrint į tai, manau, kad lengvai sugebėčiau derinti studijas su darbu. Turiu patirties renginių organizavime (šiuo metu esu savanorė renginių asistentų grupėje Lietuvos pirmininkavimo ES Tarybai, taip pat esu organizavusi ne vieną renginį mokykloje bei kolegijoje) , manau jog man gerai sektųsi administratorės arba vadybininkės profesija, kadangi esu stropi, komunikabili ,pasitikinti savimi bei greitai įsisavinanti naują informaciją.
Mano išsilaviniminas apima administravimo ryšių teorija ir praktika , turiu etikos ir dokumentų valdymo žinių, puikiai mokų rusų, lenkų kalbas, gerai anglų taip pat dirbu kompiuterinėmis MS Word, Power Point programomis.
Turiu gebėjimų aiškiai ir efektyviai bendrauti žodžiu ir raštu, esu organizuota bei atsakinga. Savo darbe esu savarankiška, kantri, turiu savo ryškią nuomonę ir požiūrį. Visada susikoncentruoju rimtam darbui. Lengvai susibendrauju su nauju kolektyvu ,mėgstu bei gebu dirbti komandoje.
Tikiuosi, kad mano išsilavinimas, įgūdžiai ir asmeninės savybės atitiks Jūsų įmonės poreikiu ir leis man būti vertinga darbuotoja.
Dėkojų už Jūsų laiką svarstant mano kandidatūrą

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.