Darbuotojas

  • 2015-01-14
  • 30 m.
  • Kaunas

Trumpas prisistatymas

Sveiki,

Esu Domantė ir ieškau darbo. Neseniai įgijau Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centre, masažuotojos kvalifikaciją. Esu švelni, rūpestinga, atsakinga, sąžininga asmenybė, turinti tikslą. Taip pat neblogai kalbu ir suprantu anglų kalbą, bei dirbu su įvairiomis kompiuterinėmis programomis.

Ieškau įvairaus pobūdžio darbo, kuriame galėčiau pagilinti turimas žinias ar įgauti naujų. Turiu masažuotojos praktinių žinių, nes atlikinėjau mėnesio laiko praktiką Raseinių ligoninėje ir dviejų mėnesių Kauno Kalniečių poliklinikoje. Praktikos metu bendravau ir masažavau ne tik paprastas traumas turinčius žmones, bet ir tuos, kurie atsigavę po insulto ir turi dalinį kūno paralyžiu. Praktikos metu išmokau perprasti žmones, juos išklausyti ir bendrauti. Labai daug sužinojau apie įvairių kūno dalių traumas, bei kaip jas masažuoti. Taip pat maždaug du mėnesius dirbau parduotuvėje "IKI" kasininke - pardavėja. Šiame darbe išmokau naudotis kasos aparatu, tapau komunikabilesnė, atsakingesnė ir pastabesnė.

Neabejoju, kad mano įgūdžiai, praktinės žinios, bei asmeninės savybės tokios kaip iniciatyvumas, punktualumas, atsakingumas, sugebėjimas greitai įsisavinti žinias, gali būti sėkmingai panaudotas paskirtam darbui atlikti ir įgyvendinti darbdavio norimus tikslus.

Tikiuosi, kad šis aprašymas jus sudomino ir sulauksiu jūsų pasiūlymo.

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.