Administratorė, pardavėja - konsultantė, viešųjų ryšių atstovė

  • 2015-02-02
  • 33 m.
  • Nenurodyta

Trumpas prisistatymas

Esu 23 metų atsakinga, kruopšti, komunikabili, reprezentatyvios išvaizdos mergina. Baigiau lietuvių filologijos studijas, šiuo metu ieškau nuolatinio darbo. Studijų metu dirbau aptarnavimo, žiniasklaidos srityse, tačiau mano darbai buvo trumpalaikiai (atostogų metu). Dirbdama įgijau nemažai patirties, ypač bendravimo su klientais srityje. Darbų įvairovės dėka išmokau greitai prisitaikyti prie naujos aplinkos, darbo specifikos. Praktiką atlikau UAB „TokenMill“ (anotavau dokumentus) ir UAB „Gyvenimas“ (laikraščio redakcija), vėliau šiose įmonėse man buvo pasiūlytas darbas, manau tai rodo, kad esu darbdavių lūkesčius pateisinanti darbuotoja.
Mano nuomone, mano užsispyrimas, noras mokytis, tobulėti yra pagrindinės gero darbuotojo savybės. Šiuo metu papildomai mokausi rusų kalbą, gilinu turimas žinias.

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.