Vadovas, asistentas, organizatorius, mokymų koordinatorius, mentorius, lektorius, vedėjas

  • 2015-01-27
  • 33 m.
  • Vilnius

Trumpas prisistatymas

Pasiekimai ir hobiai
• Lektoriavimas/ Oratorystė/Renginių vedimas – 2009 ir 2011 buvau vienas iš stovyklų ,,Noriu. Veikiu. Turiu” organizatorių, 2013 ir 2014 buvau pagrindinis stovyklų organizatorius ir mentorius. 2013-2014 vedžiau metų trukmės kursą jaunimui tokiomis temomis, kaip laiko planavimas, drąsos ugdymas, kūrybiškumas, tikslų siekimas ir kitomis. Aktyviai tobulinu savo oratorystės sugebėjimus. Taip pat asistuoju ir vedu komandos formavimo ir pramoginius renginius įmonėms „Komandos architektuose“ ir „Renginių virtuozuose“.
• Vadovavimas - VšĮ ,,Kitas Variantas” 2014 metų vadovas.
• Verslas – universiteto paskaitose bei atvirose mokymuose išmokau verslo pagrindų. Esu universiteto pradedančiųjų verslininkų draugijoje – Aston Future Leaders Society, kur mes imituojame verslus ir kuriame verslo idėjas. Įgavau patirties prisidėjęs prie kelių smulkiųjų verslų/,,Startup‘ų” UK.
• Vedos – 2014 pabaigiau I Ajurvedos akademijos kursą, domiuosi Rytų filosofija.
• Futbolas – baigiau Vilniaus futbolo mokyklą, buvau kandidatas į Lietuvos jaunių rinktinę, Lietuvos klubinių komandų čempionas tarp gimusių iki 1991 metų (

Apie mane
Tikslingas, kryptingas ir ryžtingas. Nuo 17 metų pradėjau kelti sau vis naujus tikslus, bei planuoti laiką.
-Surengiau 4 VšĮ ,,Kitas Variantas” stovyklas. –Iškart po mokyklos baigimo tapau finansiškai nepriklausomas nuo tėvų. Vėliau įstojau į vieną geriausių verslo fakultetų Didžiojoje Britanijoje (19 iš 116), kur mokausi ketvirtus metus.
Iniciatyvus ir kūrybiškas. Darbe visada esu iniciatyvus ir nebijantis imtis naujų idėjų/užduočių. 2014 metais VšĮ ,,Kitas Variantas” gavau metų vadovo apdovanojimą.
Darbštus ir ištvermingas. Išvažiavęs į Bradfordą 9 mėnesius dirbau po 72 valandas per savaitę, tapau finansiškai nepriklausomu. Dirbant užsienio kepykloje per du mėnesius tapau inžinieriaus asistentu.

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.