Roberto Belaglovio CV

  • 2013-12-19
  • 35 m.
  • Ukraina

Trumpas prisistatymas

Esu 24 metų, turintis vidurinės išsilavinimą jaunuolis, fiziškai aktyvus. Šiuo metu esu Vokietijoje, turiu vokiečių kalbos pagrindus, nesunkiai galiu išmokti pavestas man užduotis, tad domina įvairūs darbo pasiūlimai. Šiuo metu dirbu prie mašinų kur išpilstau produkciją į maišus Kuraray įmonėje (1 000kg, 650kg, 500kg) bei prižiūriu linijos gamybinę mašiną kur keliauja produkcija, tai atsakingas darbas. Suprantu anglų kalbą ir galiu susikalbėti vokiškai. Plačiau: www.kuraray.eu

Esu atlikęs praktiką pagrindinėje mokykloje ir vedes dailės užsieimus vaikams. Turiu hobį piešti, tad domina interjero dekoravimo darbai, turiu patirties dirbant su aeoragrafu (Airbrush) darbus galite pamatyti mano facebook puslapyje:
https://www.facebook.com/RobertasBelaglovisDrawings

Taipogi užsiiminėjau metus laiko kelionių organizavimu. Tai buvo darbas prie kompiuterio, kuomet priimdavau ir užsakydavau žmonėms keliones keltu maršrutu Ryga-Stokholmas-Ryga; Talinas-Stokholmas-Talinas. Kruizų ir persikelimų pasiūlimai. Plačiau:
http://uzdarbis.lt/t/kruizine-kelione-ryga-stokholmas-ryga/page__p____fromsearch__1#entry




Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.