administratorius/vadybininkas/vadybininko asistentas/transporto vadybininkas/duomenų apdorojimo specialistas

  • 2015-12-22
  • 40 m.
  • Kaunas

Trumpas prisistatymas

Ieškau darbo duomenų apdorojimo, administravimo arba vadybos srityse. Nors konkrečios vadybinio darbo patirties ir neturiu, tačiau dirbant praeityje man yra tekę susidurti su kai kuriais administracinio darbo aspektais, be to greitai mokausi ir įsisavinu naujoves, todėl manau, jog galėčiau nesunkiai įsisavinti administracinio arba vadybinio darbo specifiką ir išmokti šio darbo ypatumų bei sėkmingai eiti atitinkamas pareigas. Esu ėjęs duomenų kodavimo specialisto pareigas tarptautinėje bendrovėje Intermedix Lietuva, teikiančioje technologinius sprendimus JAV sveikatos priežiūros sistemai. Einant šias pareigas, man teko tvarkyti JAV klientų pateiktus duomenis, analizuoti gautą medžiagą ir, įvertinus jų turinį, priimti ir pagrįsti sprendimus dėl konkrečiose situacijose suteiktų paslaugų lygio, bei nustatyti ir priskirti atitinkamus diagnozių kodus skubios pagalbos ir nelaimingų atsitikimų kategorijoje.
Turiu etikos ir raštvedybos žinių bei bendravimo psichologijos pagrindus. Taip pat turiu puikius anglų kalbos ir darbo kompiuteriu įgūdžius. Sugebu aiškiai ir efektyviai bendrauti žodžiu ir raštu, esu kruopštus, organizuotas bei atsakingas. Savo darbe esu savarankiškas, kantrus, gebu savarankiškai priimti sprendimus ir daryti išvadas. Galiu sėkmingai dirbti tiek individualiai, tiek ir komandoje, bendradarbiaudamas su kolegomis. Visada susikoncentruoju rimtam darbui ir esu pastabus.

Socialiniai gebėjimai: lengvai bendrauju su įvairių tipų žmonėmis, nepaisant jų amžiaus, charakterio ar socialinės padėties skirtumų, turiu bendravimo psichologijos pagrindus, galiu dirbti tiek komandoje, tiek ir individualiai.

Organizaciniai gebėjimai: esu kruopštus, atsakingas bei pareigingas, sugebu gerai planuoti savo laiką ir visuomet stengiuosi įvykdyti man pavestas užduotis iki duoto laiko termino pabaigos. Turiu laiko planavimo ir organizavimo patirties, kuomet studijų metais man yra ne kartą tekę vadovauti grupei rengiant grupinius projektus ir prezentacijas. Dirbdamas savarankiškai greitai reaguoju iškilus nenumatytoms situacijoms, esu linkęs įgyti naujos patirties ir tobulėti, o dirbadamas komandoje, nevengiu bendradarbiauti su kolegomis ir kolektyviai spręsti pavestas užduotis.

Kiti darbuotojai

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.