Kulinarijos cecho darbuotojas (-a) Kretingoje, Uždaroji akcinė bendrovė "RIVONA"

Kulinarijos cecho darbuotojas (-a)

  • 2025-03-24
  • Maisto gamintojai / Siuvėjai
  • Kretinga

Darbo pobūdis

mėsos gaminių, salotų, mišrainių gaminimas pagal technologinius aprašymus
higienos ir švaros palaikymas
žaliavų kontrolė.
Darbo pobūdis: Komandinis darbas

Reikalavimai

Išsilavinimas: Vidurinis/pagrindinis
Darbo patirtis: Nebūtina
virėjo kvalifikacija nebūtina, svarbu noras ir motyvacija dirbti.

Atlyginimas

1400 € per mėnesį prieš mokesčius

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.