gamybos technologinių procedūrų valdymas, užtikrinant produktų kokybę ir saugą. Gamybinės technologinės dokumentacijos rengimas ir tobulinimas (technologinės instrukcijos, produktų aprašymai ir pan.) pagal integruotos maisto saugos ir kokybės vadybos sistemos (IMSKV) dokumentų valdymo reikalavimus, procedūrų valdymas.
Naujų produktų kūrimas, įvedimas į asortimentą, produktų vertinimo degustacijų organizavimas, dokumentacijos parengimas.
Žaliavų atranka ir vertinimas, glaudus bendradarbiavimas su Pirkimų skyriumi.
Produkcijos tinkamo ir teisingo ženklinimo paruošimas ir kontrolė, naujų pakuočių ženklinimo rekvizitų ruošimas pagal normatyvinius ir teisinius reikalavimus.
Gamybos rodiklių analizė, optimalaus žaliavų naudojimo kontrolė. Dalyvavimas projektuose ir jų įgyvendinime.
Išsilavinimas: Aukštasis
Darbo patirtis: Iki 1 metų
Gebėjimai: darbo kompiuteriu įgūdžiai
išsilavinimas – aukštasis/aukštesnysis maisto pramonės technologo (pieno pramonės – privalumas).
Patirtis gamybos pramonėje.
Kompiuterinis raštingumas.
Atsakingumas, iniciatyvumas, profesinis žingeidumas, atviras ir inovatyvus mąstymas, kūrybiškumas, sugebėjimas prisitaikyti prie pokyčių.
1800–2414 € per mėnesį prieš mokesčius