Mėsininkas - pjausto skerdieną į didelius ir mažesnius gabalus
- išima kaulus ir gyslas
- paruošia standartinius mėsos pjaustinius, skirtus parduoti arba toliau apdoroti
- paruošia mėsos gabalus pagal užsakymus
- formuoja kepsnius, sumala mėsą
- paruošia mėsą šaldyti
gamina įvairius pusgaminius.
Darbo pobūdis: Savarankiškas darbas
Išsilavinimas: Profesinė kvalifikacija
Darbo patirtis: Nebūtina
Mėsininkui svarbu būti tvarkingam, gebančiam organizuoti savo darbą. Reikia turėti vikrias rankas, gebėti koordinuoti judesius, skirti spalvas ir kvapus, reikalinga gera sveikata, fizinė jėga ir ištvermė.
Neturinčius patirties apmoko darbo vietoje profesionali išpjaustytojų komanda.
1200–2200 € per mėnesį prieš mokesčius