Gebėti savarankiškai planuoti, organizuoti savo veiklą
kurti ir diegti naujų dietinių patiekalų receptūras ir technologijas
kontroliuoti patiekalų gamybinius procesus ir kokybę
kontroliuoti dietinių patiekalų išdavimą, porcijavimą, patiekimą pacientui (maisto kiekį, kokybę, temperatūrą)
mokėti pritaikyti rizikos veiksnių analizės bei svarbių valdymo taškų sistemos ir geros higienos praktikos reikalavimus gamyboje
išmanyti dietetikos principus, mitybos higieną
žinoti maisto produktų apdorojimo trukmę ir temperatūrą. Privalomas kompiuterinis raštingumas.
Darbo pobūdis: Komandinis darbas
Išsilavinimas: Aukštasis
Darbo patirtis: Nebūtina
Sveikatos žinių atestavimo pažymėjimas.
Kalbos: LIETUVIŲ KALBA
1644 € per mėnesį prieš mokesčius