1. Turėti ne žemesnį kaip vidurinis išsilavinimą ir įgytą profesinę kvalifikaciją
Mokėti gaminti patiekalus pagal pateiktą valgiaraštį.
2.Išmanyti maisto patiekalų saugaus laikymo ir vartojimo, asmens higienos reikalavimus
3.Mokėti lietuvių kalbą, jos mokėjimo lygis turi atitikti teisės aktais nustatytų valstybinės kalbos mokėjimo kategorijų reikalavimus
4. Būti darbštus, sąžiningas, pareigingas, besilaikantis moralinių ir etinių normų.
Privalumai:
• Gebėjimas dirbti komandoje, savarankiškai planuoti, organizuoti darbą
• Atsakingumas, pastabumas, pareigingumas
• Rekomendacijos iš ankstesnių darboviečių.
Išsilavinimas: Vidurinis/pagrindinis
Darbo patirtis: Nebūtina
Mokėti gaminti patiekalus pagal pateiktą valgiaraštį.
1124–1461 € per mėnesį prieš mokesčius