1. Maisto produktų ir žaliavų ruošimas gamybai, karštųjų bei šaltųjų patiekalų ruošimas pagal nustatytus receptus.
2. Maisto gamyba laikantis higienos normų ir taisyklių reikalavimų.
3. Patiekalų išdavimas mokiniams ir valgyklos lankytojams.
Išsilavinimas: Profesinė kvalifikacija
Darbo patirtis: Nuo 1 metų
1. Turėti ne žemesnį nei vidurinį išsilavinimą ir virėjo kvalifikacija.
2. Turėti darbo patirtį maitinimo įstaigoje arba būti tik baigęs mokymo įstaigą specialistas, įgijęs profesinę kvalifikaciją maitinimo srityje.
3. Būti pasitikrinus sveikatą teisės aktų nustatyta tvarka.
4. Žinoti saugos darbe, priešgaisrinės saugos, elektrosaugos, higienos reikalavimus.
5. Atsakingumas, iniciatyvumas, sąžiningumas. Sugebėjimas dirbti organizuotai.
1249 € per mėnesį prieš mokesčius