šias pareigas einantis darbuotojas vykdo šias funkcijas:
teikti būtinąją medicinos pagalbą Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka.
priima tiksliai pagal svorį iš sandėlio produktus ir įvertina gautų produktų tinkamumą maisto gaminimui
užtikrina savalaikį, geros kokybės ir skanaus maisto pagaminimą pagal pateiktą valgiaraštį, paruoštas technologines korteles ir laikantis maisto gamybos reikalavimų
paskirsto maistą socialinių paslaugų gavėjams, užtikrina, kad pagamintas gaminys atitiktų nurodytą technologinėje kortelėje svorį ir kokybę
išduoda pagamintą maistą nustatytu laiku ir reikiamos temperatūros
nuosekliai laikosi maisto tvarkymo procesų etapų ir maisto produktų realizavimo terminų
baigus darbą, švariai išvalyti visus įrengimus ir paviršius, kurie tiesiogiai lietėsi su maistu, reikalui esant, laikantis dezinfekcijos plano metodikos juos dezinfekuoti dezinfekavimo medžiagomis
naudoja, valo ir prižiūri virtuvės įrangą bei darbo vietą
pildo globos namų direktoriaus įsakymu nustatytą geros higienos praktikos taisyklių taikymo įstaigoje dokumentaciją
darbo vietoje laikosi darbo saugos ir sveikatos, elektrosaugos, priešgaisrinės apsaugos, sanitarijos ir higienos reikalavimų, pagal grafiką tikrinasi sveikatą
užtikrina socialinių paslaugų kokybę, taikant Savanoriškos Europos socialinių paslaugų kokybės sistemos EQUASS standartų taikymą
užtikrina, kad maisto gaminimo ir išdavimo patalpose nebūtų pašalinių žmonių
vykdo kitus su virėjo pareigybės funkcijomis susijusius vyr. slaugytojo ir dietisto nurodymus bei pavedimus.
Išsilavinimas: Profesinė kvalifikacija
Darbo patirtis: Nuo 1 metų
būtina turėti valstybės pripažintą virėjo kvalifikacijos pažymėjimą.
Reikalingos kompetencijos:
žinoti šiluminio paruošimo būdus, mokėti parinkti ir pritaikyti šiluminio paruošimo būdus patiekalų gamyboje;
gebėti paruošti sultinius, sriubas ir padažus, juos patiekti;
gebėti paruošti ir patiekti karštuosius patiekalus;
mokėti paruošti šaltuosius patiekalus ir užkandžius;
gebėti paruošti saldžiuosius patiekalus ir juos patiekti;
gebėti paruošti nesudėtingus konditerinius gaminius (užmaišyti nepurią, mielinę, sluoksniuotą, plikytą, biskvitinę, trapią, meduolinę ir kt. tešlą
gebėti paruošti ir patiekti karštuosius ir šaltuosius gėrimus;
gebėti paruošti dietinius ir vegetarinius patiekalus.
1700 € per mėnesį prieš mokesčius