Virėjas(a) Jonavoje, Jonavos Jeronimo Ralio gimnazija

Virėjas(a)

  • 2024-06-27
  • Maisto gamintojai / Siuvėjai
  • Jonava

Darbo pobūdis

Virėjas turi žinoti ir išmanyti:
virtuvės darbo organizavimą

įrengimų, virtuvės inventoriaus, indų, taros paskirtį, jų priežiūros ir naudojimosi taisykles

įvairių maisto gaminimo įrengimų racionalų ir saugų darbo režimą

patiekalų ir kulinarinių gaminių ruošimo technologiją

įvairių maisto produktų ir pusgaminių šiluminio paruošimo būdus

pagrindines žaliavas, jų paskirtį, sudėjimo tvarką, santykį bei normas

šiluminio maisto produktų apdorojimo (virimo, kepimo) trukmę ir temperatūrą

paruoštos produkcijos išeigas, gaminių virimo bei kepimo metu sumažėjimo procentus

pusgaminių ir paruoštos produkcijos laikymo bei realizavimo sąlygas

kulinarijos žaliavų savybes, žaliavų ir pusgaminių kokybės rodiklius

kulinarijos gaminių puošimo technologiją

darbo tvarkos taisykles

darbuotojų saugos ir sveikatos, gaisrinės saugos, apsaugos nuo elektros, higienos reikalavimus.
Darbo pobūdis: Komandinis darbas

Reikalavimai

Išsilavinimas: Profesinė kvalifikacija
Darbo patirtis: Nuo 1 metų
Gebėjimai: moka dirbti kasos aparatu, darbo kompiuteriu įgūdžiai

Atlyginimas

1015–1100 € per mėnesį prieš mokesčius

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.