Pagrindinės Tavo atsakomybės apims:
Patiekalų gamybą, pagal patvirtintą valgiaraštį laikantis technologinių reikalavimų
Bufeto priežiūrą
Reikiamų prekių užsakymą - priėmimą, produkcijos kokybės bei likučių kontrolę
Tvarkos virtuvėje palaikymą kuriant malonią aplinką visiems
Kitų virtuvės vadovo pavestų užduočių vykdymą.
Darbo pobūdis: Komandinis darbas
Išsilavinimas: Profesinė kvalifikacija
Darbo patirtis: Nuo 3 metų
Gebėjimai: nenurodoma
Mes tikimės, kad Jūs:
Turite darbo virtuvėje patirties (bent 3metai);
Vertinate skanų ir kokybišką maistą;
Sklandžiai organizuojate savo darbus;
Siekiate mokytis ir domitės įvairiomis maisto gamybos tradicijomis;
Esate komunikabilus, iniciatyvus ir empatiškas.
Privalumai:
Patirtis dienos pietus/pusryčius teikiančiose vietose.
1800 € per mėnesį prieš mokesčius