Pagrindinės Tavo atsakomybės apims:
-Patiekalų gamybą, pagal patvirtintą valgiaraštį laikantis technologinių reikalavimų
- Reikiamų prekių užsakymą - priėmimą, produkcijos kokybės bei likučių kontrolę
- Tvarkos virtuvėje palaikymą kuriant malonią aplinką visiems
- Kitų virtuvės vadovo pavestų užduočių vykdymą.
Darbo pobūdis: Komandinis darbas
Išsilavinimas: Profesinė kvalifikacija
Darbo patirtis: Nuo 3 metų
Gebėjimai: nenurodoma
- Turite darbo patirties virtuvėje (bent 3metai);
- Esate įgyjęs (-usi) vidurinį išsilavinimą su virėjo (-os) profesija arba virėjo (-os) kvalifikacija;
- Vertinate skanų ir kokybišką maistą;
- Sklandžiai organizuojate savo darbus;
- Siekiate mokytis ir domitės įvairiomis maisto gamybos tradicijomis;
- Esate komunikabilus, iniciatyvus ir empatiškas.
Privalumai:
- Patirtis dienos pietus/pusryčius teikiančiose vietose.
1600–2000 € per mėnesį prieš mokesčius