gamina maistą pagal parengtą ir patvirtintą valgiaraštį
užtikrina maisto paruošimo kokybę
priima iš sandėlio produktus, sutikrina pavadinimus, kiekį, markiravimą, įpakavimą, pasirašo valgiaraštyje
gamina maistą griežtai laikantis Geros higienos praktikos taisyklių reikalavimų, higienos normų ir taisyklių, vadovaujantis patiekalo receptūros technologinėmis kortelėmis
išduoda pagamintus maisto patiekalus nustatytu laiku, reikiamos temperatūros
nuosekliai laikosi maisto tvarkymo procesų etapų, kad būtų išvengta žaliavų ir gatavos produkcijos susilietimo bei kryžminio užteršimo
pildo žurnaluose duomenis apie maisto šiluminio apdorojimo (paruošimo), laikymo temperatūrą
švariai išvalo visus įrenginius ir paviršius, kurie tiesiogiai lietėsi su maistu, reikalui esant dezinfekuoja dezinfekavimo medžiagomis, kurios naudojamos pagal paskirtį gamintojo nurodytomis sąlygomis
tvarko ir prižiūri virtuvę ir pagalbines patalpas
pildo virtuvės nuolatinio valymo registrą
Išsilavinimas: Profesinė kvalifikacija
Darbo patirtis: Nuo 1 metų
Reikia turėti virėjo profesinę kvalifikaciją arba būti baigus virėjo kvalifikacijos kursus.
1147.22 € per mėnesį prieš mokesčius