šias pareigas einantis darbuotojas vykdo šias funkcijas:
teikti būtinąją medicinos pagalbą Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka.
užtikrinti socialinių paslaugų kokybę, taikant Savanoriškos Europos socialinių paslaugų kokybės sistemos EQUASS standartų taikymą.
pagalba virtuvėje virėjui ir jo komandų vykdymas
pirminis maisto produktų apdorojimas
pagalbinės patiekalų gaminimo operacijos (smulkinimo, garnyrų ruošimo, šiluminio apdorojimo, dalijimo į porcijas, patiekalų dekoravimo, serviravimo)
patiekalų atleidimas
indų plovimas indaplove
technologinių įrengimų, inventoriaus, gamybinių patalpų (virtuvės ir pagalbinių) valymas ir priežiūra
valgyklos patalpų ir balkonų valymas ir priežiūra
valgyklos grindų ir inventoriaus valymas
maisto produktų sandėlio patalpų valymas ir priežiūra
valgyklos stalų serviravimas
šiukšlių rūšiavimas
pasiruošiamieji darbai rytojui
kitų su virtuvės pagalbinio darbininko pareigybės funkcijomis susijusių vyr. slaugytojo ir dietisto nurodymų vykdymas.
Išsilavinimas: Vidurinis/pagrindinis
Darbo patirtis: Nebūtina
žinoti higienos normų ir darbo saugos reikalavimus.
žinoti maisto produktų įvairovę ir jų laikymo sąlygas;
gebėti nustatyti maisto produktų asortimentą ir jų kokybę;
paruošti darbo vietą užduočiai atlikti, organizuoti savo darbą;
atlikti pirminį maisto produktų apdorojimą.
5.65 € per valandą prieš mokesčius