Grafikos dizaineris - fotografas

  • 2019-04-11
  • Kaunas

Trumpas prisistatymas

Manau, kad mano gebėjimai, patirtis ir asmeninės savybės leidžia save siųlyti darbui marketingo, dizaino ir pardavimo srityse.
Suprantu reklamos ir įvaizdžio svarbą versle, esu kūrybingas ir man patinka kurti firminį stilių, rūpintis jo išskirtinumu ir nuolat jį tobulinti. Gebu fotografuoti ir išmanau meninės fotografijos principus, išmanau spalvas, kompoziciją, suprantu ir moku taikyti dizaino taisykles (prireikus galiu jas ir „laužyti“), dirbdamas nepraleidžių detalių ir stengiuosi matyti visumą, todėl reklamos ir dizaino darbus atlieku profesionaliai ir išmaniai. Žinau, kaip vyksta spaudos procesai ir esu gerai įvaldęs kompiuterines programas, todėl darbą pavyksta atlikti kokybiškai ir greitai.
Pasižymiu iniciatyvumu ir pastabumu, man svarbu, kad įmonė, kurioje dirbu nuolat tobulėtų, todėl dažnai teikiu pasiūlymus procesų ir įvaizdžio gerinimui.
Esu komunikabilus, drąsiai bendrauju, tai leidžia gerai išsiaiškinti, ko iš manęs tikimasi arba lengvai ir suprantamai perteikti informaciją susidomėjusioms šalims.
Darbe patinka įvairovė, kai savarankišką darbą gali keisti komandinis, kai monotoniškas funkcijas galima keisti naujų idėjų ieškojimu ir kūrybiniu darbu.

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.