Mano CV Vaida Mikolaitienė

  • 2024-09-10
  • Šiauliai

Trumpas prisistatymas

Gebu atsakingai, savarankiškai planuotis ir laiku atlikti savo darbus. Nebijau darbe individualiai ir komandoje susidurti su sunkumais ir kruopščiai juos atlikti. Esu lengvai bendraujanti ir bendradarbiauju su įvairaus amžiaus ir išsilavinimo žmonėmis. Domiuosi naujomis idėjomis, kurias stengiuosi pritaikyti darbe.
Turiu kompetencijos ir gebėjimų valstybės tarnyboje – aplinkos apsaugos personalo srityje. Gebu ir išmanau suminę darbo laiko apskaitos tvarkymą, dokumentų rengimo ir įforminimo taisykles, gautą ir siunčiamą korespondenciją priimti, peržiūrėti ir dokumentų valdymo informacinėje sistemoje atlikt tinkamą registravimą. Turiu kompetencijos ir gebėjimų valstybės tarnyboje - aplinkos apsaugos valstybinės kontrolės srityje. Vadovaujantis teisės aktais ir įstatymais aplinkos apsaugos ir gamtos išteklių srityje gebu nagrinėti skundus, prašymus bei atsakyti į fizinių ir juridinių asmenų pateiktus paklausimus. Remdamasi LR administracinio nusižengimo kodeksais, gebu priimti administracinius sprendimus. Naudojantis vieninga gaminių, pakuočių ir atliekų apskaitos informacine sistema (GPAIS) turiu kompetencijos ir gebu įvertinti ar juridiniai asmenys GPAIS tinkamai tvarkosi atliekas ir pildo atliekų susidarymo ar atliekų tvarkymo apskaitą. Gebu savarankiškai naudojantis REGIA, GEOPORTAL.LT, MAPS.LT žemėlapiais susirasti reikiamą informaciją ir atlikti duomenų analizę. Turiu patirties ir gebu naudotis šiomis programomis: Dokumentų valdymo bendrąją informacine sistema (DBSIS) , Aplinkos apsaugos departamento informacine sistema (AADIS), vieninga dokumentų valdymo sistema (VDVIS), aplinkos informacijos valdymo integruota kompiuterine sistema (AIVIKS).

Informuojame, kad portalas naudoja slapukus, siekiant užtikrinti tinkamą sistemos veikimą, suasmeninti turinį ir analizuoti naršymo srautą. Plačiau apie tai skaitykite mūsų privatumo taisyklių puslapyje.