Gamina patiekalus pagal nustatytus technologinius reikalavimus ir valgiaraštį, laikydamasis GHP taisyklių reikalavimų
parenka ir sveria žaliavas gaminamiems patiekalams pagal nustatytas receptūras
pildo maisto tvarkymo savikontrolės žurnalus
atlieka organoleptinį paruoštų patiekalų įvertinimą
pateikia ir išduoda paruoštus patiekalus porcijomis maisto išdavimo vietose
užtikrina, kad pagaminto patiekalo išeiga atitiktų technologinių kortelių normas
organizuoja savo darbą pagal karių maitinimosi dienotvarkę
vykdo gamybinių patalpų bei darbo vietos kasdienį ir generalinį tvarkymą.
Darbo pobūdis: Komandinis darbas
Išsilavinimas: Profesinė kvalifikacija
Darbo patirtis: Nebūtina
Gebėjimai: nesvarbu, apmokysime
1428.32–1785.4 € per mėnesį prieš mokesčius